‘First fix’… lower level of ‘Overdale Quarry’ loading facility finished, ready for the ‘second fix’

I'm adding in a cardboard lining to the inside of the canopy, to prevent show through from the interior light I'm going to add
I’m adding in a cardboard lining to the inside of the canopy, to prevent show through from the interior light I’m going to add

Canopy lining complete. The side walls of the loading bays are quite thick already, so no need to line them
Canopy lining complete. The side walls of the loading bays are quite thick already, so no need to line them

The whole building was taken outside and the loading bay interior sprayed with an undercoating of grey primer
The whole building was taken outside and the loading bay interior sprayed with an undercoating of grey primer

Inside the building I've added a plastic tube, to act as a cable tidy for the sound module and interior/exterior lighting
Inside the building I’ve added a plastic tube, to act as a cable tidy for the sound module and interior/exterior lighting

Advertisements

3 thoughts on “‘First fix’… lower level of ‘Overdale Quarry’ loading facility finished, ready for the ‘second fix’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s